Over ons

Over DeWit tattoo & Design

Al meer dan 25 jaar is tekenen een van mijn grootste hobby’s en ben ik sinds 2015 mij ook gaan interesseren in het vak van tatoeëren.
Met mijn tekenervaring en achtergrond als grafische ontwerper / vormgever had ik al een goede basis en ben ik mij gaan verdiepen in diverse traditionele stijlen die veel voorkomen bij tatoeages.
Mijn stijl in de jaren ontwikkeld tot een mix van neoclassicisme, sur- en fotorealisme wat mijn werk uniek en zeer geschikt maakt voor logo’s en tatoeages.
Ook heb ik mij gespecialiseerd in fineline tattoos en lettering waarbij ik gebruik maak van zeer dunne naalden en ik zeer precies te werk ga.

Na een aantal jaar in diverse tattooshops gewerkt te hebben ben ik in 2021 mijn privé studio begonnen.

In dit vak moet je creatief zijn om op te vallen en wil ik als tattooartiest mij onderscheiden door de tijd en moeite te nemen om, samen met de klant, een mooi en uniek ontwerp te maken.

Opening nieuwe tattoo shop

Binnenkort openen we onze nieuwe shop in het centrum van Delft. Daar kan je straks binnenlopen voor een kleine tattoo en kan je terecht voor info en het maken van een afspraak.
In de shop zetten wij uitsluitend kleine tattoos en kan je vaak zonder afspraak direct terecht!

In de studio nemen wij graag de tijd voor je. Er hangt een ontspannen privé sfeer en gaat alle aandacht uit naar de klant. In de studio kan je alleen op afspraak komen, zodat we niet gestoord kunnen worden tijdens ons werk. Wij draaien alle soorten muziek en doen we ons best om je op je gemak te stellen.
Grenzend aan het centrum van Delft is de studio makkelijk bereikbaar en parkeert je gratis (wij melden je auto aan zodat je niet hoeft te betalen)

Tot snel!