FAQ

Veel gestelde vragen

Hieronder vindt je antwoorden op de vragen die ons het meeste gesteld worden.

Vindt je het antwoord op je vraag hier niet?
Bel ons op 0652383035 of stuur ons  een e-mail via info@dewit-tattoo.nl.  

De wachttijd bij DeWitt Tattoo & Design is niet lang. Een kleine tattoo kunnen we meestal direct zetten. Voor het zetten van grotere tattoos plannen we een afspraak in omdat we hiervoor de tijd willen nemen. Meestal kan je binnen een paar dagen al terecht.

Bel even of stuur een e-mail als je snel antwoord wilt hebben. Heeft je vraag niet zoveel haast? Stuur dan ons contactformulier in en we nemen snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Pijn is zeer subjectief en elke persoon ervaart zijn tatoeage op een andere manier. Over het algemeen kunnen we je verzekeren dat het meer een ongemak is dan hardop schreeuwen van de pijn.
Wij gebruiken moderne tatoeëer machines, onze klanten voelen merkbaar minder pijn dan met een traditioneel tatoeëer apparaat.
Je kunt een verdovende crème gebruiken. De crème werkt een aantal uren.

  • Zorg dat je gegeten hebt. Neem ook iets te eten mee, een tattoo zetten kan soms langer duren dan gepland en het is prettiger vol te houden als je bloedsuikerspiegel op niveau is.
  • Doe loszittende kleren aan, waarmee de plek om te tatoeëren makkelijk te bereiken is. Als de tattoo net gezet is, mag er niets knellen of schuren op de tatoeage. Houdt er rekening mee dat de tattoo inkt vlekken op je kleding kan maken, die er echt nooit meer uit gaan. Dus draag niet je nieuwste designerkleding.
  • Bij een rugtattoo kun je een (oud) vest meenemen om achterstevoren aan te doen.
  • Bij een dij- of beentattoo kun je een korte broek dragen.
  • Kom op tijd en zorg dat je zeer ruim de tijd hebt.
  • Breng geen kinderen mee.
  • Kom bij voorkeur alleen, dit is voor jou zelf het rustigst.
  • Je bent welkom om iemand mee te nemen, maar neem niet meer dan 1 vriend mee.

Onze tattoo studio is rolstoelvriendelijk.
We verpakken je rolstoel ook voor je in folie, zodat er geen inkt op komt.
Ook kun je bij ons bijvoorbeeld met je eigen begeleider komen. We hebben de nodige expertise in huis om ook deze klanten goed te kunnen tatoeëren.
Natuurlijk houden we overal rekening mee en nemen we als nodig wat extra tijd voor je.

De minimale leeftijd om bij ons een tattoo te zetten is 16 jaar. Vanaf 16 tot 18 jaar moet je wel 1 van je ouders meenemen, hij of zij moet een geldig legitimatiebewijs meebrengen en ons toestemmingsformulier tekenen. Wij kunnen altijd weigeren om een tattoo te zetten b.v. als de plek in onze ogen niet geschikt is voor je leeftijd (gezicht, handen, nek, etc.).